ADANA / FEKE - Oruçlu Ortaokulu

Oruçlu Ortaokulu

Adres
ORUÇLU MAH. ORUÇLU MERKEZ KÜME EVLERİ ORUÇLU ILK OKULU VE ORTAOKUL BLOK NO: 61/1 FEKE / ADANA
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Başarılar
2011-2012 YILINDA MEZUN OLAN 27 ÖĞRENCİMİZDEN SADECE 1 TANESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KAZANMIŞTIR.DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZ SINVLA HERHANGİ BİR YERE YERELEŞEMEMİŞTİR. 2012-2013 YILINDA MEZUN OLAN 29 ÖĞRENCİMİZDEN 1 TANE ÖĞRETMEN LİSESİ 4 TANE MESLEK LİSESİ 3 ANADOLU İMHL. VE 17 TANE ÖĞRENCİMİZ İSE ANADOLU LİSESİNE SINAVLA YERLEŞMİŞTİR.OKULUMUZDA İLK DEFA 5 ÖĞRENCİMİZ PYBS SINAVINDA BAŞARILI OLMUŞ VE YERLEŞTİRİLMİŞTİR.Ayrıca okulumuzun bir futsal erkeklerde ilçe ikinciliği kitap okuma yarışmasında bir tane ilçe birincisi ikincisi ve ikitane ilçe üçüncüsü ve 2016/2017 eğitim-öğretim yılında İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasında bir tane ilçe ikincisi vardır.208/2019 yılında İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında ilçe birinciliği ve ilçe ikinciliğimiz bulunmakta.
08:20/14:30
OKULUMUZ SOBA İLE ISINMAKTADIR.
HAFTADA 3 GÜN KÖY KOOPLARLA İLÇEYE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR
ORUÇLU KÖYÜ FEKE/ADANA